Friday, October 23, 2015

Ada Apa Dengan 2 November?

ASSALAMUALAIKUM



Ada apa dengan 2 November??Yep, ada apa?  
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Huhu, alamak! SPM laa..

Dah tak lama..kira dengan jari lagi sepuluh hari..

Nervous laa..study tak habes lagi nihh...amacamm..
niena pulak ambil 11 subjek..


Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Bahasa Arab
Sejarah
Matematik Tambahan
Matematik
Pendidikan Syariah Islamiah
Pendidikan Al-Quran & Assunnah
Biologi
Fizik
Kimia

Cikgu semua pakat risau..sebelum umum cuti jerebu lagi cikgu-cikgu dah prepare dengan 'makanan tambahan' kami..

lepas ni  niena kena kurangkan blogging n maybe akan stop sebentar, sebulan la rsanya..
> Fokus EXAM <

mesti nanti rindu dengan blog nihh,,
rindu nak blogwalking
rindu nak join GA
.........
Takpa, berkorban niena , berkorban!

Doakan niena dapat lakukan yang terbaik, diberi kelancaran dan kesihatan yang baik serta dipermudahkan segala urusan semasa menjawab exam nanti ya..
Moga-moga doa daripada anda semua dimakbulkan oleh Allah
-
-
-
masa trial haritu niena demam waktu jawab exam fizik dan mate..
ujian Allah..mana kita nak sangka..
niena cakap dalam hati : "jangan salahkan demam kalau result menurun"
sebab tu ujian daripada Allah..
mak niena pun cakap macam tu..
jadikan pengajaran
jangan study last minute!
*tapi sekarang bukannya dah last minute ka?*
...
...
hukhukhuk
...
...
Di kesempatan ini jugak niena nak minta maaf jika ada salah silap, terkasar bahasa, terguris perasaan anda semua..

-terima kasih atas doa kalian-

SPM, InshaaAllah 11A !!






3 comments:

  1. wishing you a very good luck! buat betul2!! ^^ i have my sis too who's taking SPM this year! :)

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis..gud luck for your sista too.. :-)

      Delete
  2. All the best ! :D
    jangan lupa baca bismillah dan doa sebelum jawab :D

    ReplyDelete