Monday, September 28, 2015

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM 


Jom meriahkan segmen ni..memandangkan niena masih lagi newbie, so follower pun tak da la banyak sangat..jadi jomla berkenalan antara satu sama lain di samping merapatkan ukhwah.. *-*




*click banner to join

36 comments:

  1. Singgah sini..Selamat bersegmen..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html#.Vgl0w9Kqqko

    ReplyDelete
  2. SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

    ReplyDelete
  3. salam singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen sama dan...ok akk dah follow sini awal2 lagi hikhik..
    btw selamat bersegmen dik :)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah n follow awk...saya dari segmen yg sama ;)

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    sgt2 cute blog awk nie ;)

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen yang sama..done follow.. :)

    http://izatie91.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. Salam dear. Shad singgah blogwalking sini ya. Follow sini :D happy blogging..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. Membalas kunjungan..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. hai :)

    singgah dari segmen yang sama. done follow ;)

    ReplyDelete
  10. Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Jami' sis...

    ReplyDelete
  11. Done follow #114

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama. Kita dh lama jd kwn kat sini :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. Sy pun dari segmen yang sama.. #116

    http://hasritasahaja.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. Salam kenal dr segmen yg sama & done follow... #117
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. hai same contest & follow
    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. hiii salam ahad...datang singgah dari segmen yang sama...n follow u hope follow me back..tq

    ReplyDelete
  17. hiii salam ahad...datang singgah dari segmen yang sama...n follow u hope follow me back..tq

    ReplyDelete
  18. http://djmcosmetics.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    Hai, kakbell dah follow sini #122, jemput follow kakbell ya :)

    ReplyDelete
  19. Salam ukhwah..
    done follow kat sini..

    jom singgah
    http://tellingstory11.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html?m=1

    ReplyDelete
  20. ayu dtg dari segmen yg sama.. jom join segmen ayu juga ye.. tq semua..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  22. Assalam, singgah sini. Dari segmen yang sama

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  23. Done follow #129
    Follow me back, thank you ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  24. Jalan2 sambil follow2 . Jom terjah http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html , semoga ukhuwah kita makin erat <3

    ReplyDelete
  25. singgah sini dari segmen yang sama + follow :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  26. salam singgah dari segmen yang sama..
    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html
    Done follow sini ;)

    ReplyDelete
  27. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  28. Singgah sini dari segmen yang sama. Followback.

    http://misspurple17.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  29. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun. Jemput singgah...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  30. hai ! ain pun join jugak segmen ni .
    nanti rajin rajin lah singgah ke blog ain

    http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    ain dah follow awak #149

    ReplyDelete
  31. Singgah ^^

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  32. hye dik, abang follow disini ya . Salam perkenalan. hehe :D http://amerjaya.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  33. hye dari segmen yg sama juga
    jemput la singgah blog saya :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete