Tuesday, October 15, 2019

SALAM EVERYONE! FINALLY, I'M BACK.

ASSALAMUALAIKUM




Hai semua! Apa khabar? Harapnya sihat-sihat selalu hendaknya, aminn.. Rasanya dah hampir 2 tahun niena tak post entry baru kan? Last niena update entry bulan Disember 2017 dulu. Allahuuu. Rindu sebenarnya nak aktif berblogging macam dulu, dannnnnn banyak benda yang niena nak share dengan korang semua....

tapi, tapi niena tak sempat nak duduk mengarang ayat macam dulu lagi. *Actually boleh ja kan buat time cuti sem hari tu. Ahhhhh, ye ye bole ja sebenarnya tapi ya ampun, cerita banyak yang nak share tapi nak karang ayat dan taip tu rasa macam berat skit.. [baca: segan/malas] hahahaha.. 

Cepatnya masa berlalu kan, pejam celik sekarang niena dah pun masuk tahun 3 kat UM ni.. last entry niena masa tu tengah first year.. 

Okeh, start harini at least niena nak post entry sekali dalam sebulan. Harap-harapnya berjaya lah eh.. Doakan ya...

Keep smiling and spread khayr! Bye, Good Night..

2 comments: